Leie erfaren rådgiver til webdrift eller IT-prosjekt?

Saga Media Service kan fungere som din rådgiver for webdrift eller webutvikling eller som rådgiver for IT-prosjekt. Du får tilgang til god kompetanse ved vurdering av IT-prosjekt ved oppgraderinger og kjøp av nye system eller styrking av datasikkerhet og effektivitet. Kontakt oss i dag!

Sommerhilsen fra Saga Media Service i Volda

Etter en vår med leveranse av flere web- og Office 365-prosjekter, flere IKT-konsulentoppdrag og adskillige nyhetsartikler publisert på vegne av våre kunder, trenger vi en pust i bakken med ferie i juli 2021.

Julehilsen fra Per Lund og Saga Media Service i Volda

Saga Media Service har gjennom året 2020 utviklet og lansert flere nettsteder, vi har publisert nyhetsartikler på vegne av kunder, vi har gitt råd og vink om nettpublisering, vi har bidratt i flere Microsoft Office 365-prosjekter, og på tampen av året har vi fått Koppen Industrier i Volda som kunde.

Nytt nettsted levert til boligselskapet Fjordbygg AS

Saga Media Service leverte i desember 2020 nytt nettsted til selskapet Fjordbygg AS i Volda med design fra Ingvild Mork. Nettstedet er en del av markedsføringen av et nytt stort leilighetsprosjekt i Volda som har byggestart for byggetrinn 1 i 2021.

Oppdatert nettsted for Koppen Industrier

Saga Media Service leverte i desember 2020 konvertert og oppdatert nettsted for Koppen Industrier AS i Volda. Nettstedet, basert på WordPress CMS, er selvsagt tilpasset mobil og nettbrett, og skal senere oppgraderes med nytt design, ny funksjonalitet og flere kundevennlige servicepunkt.