Etter en vår med leveranse av flere webprosjekter, flere IKT-konsulentoppdrag og adskillige nyhetsartikler publisert på vegne av våre kunder, trenger vi en pust i bakken.

Saga Media Service hjelper stadig vekk kunder med å tilby god service på nett. I tillegg hjelper vi kunder med IKT-prosjekter der målet er å oppnå mer effektive arbeidsprosesser i virksomheten samt sikre sikker lagring av forretningskritiske data.

Denne våren har vi også etablert samarbeid med Racer AS for å kunne tilby tjenester for digital markedsføring, vi har opprettet samarbeid med fotograf Svein Olav Humberset (fokus på små- og mellomstore bedrifter, med alt fra portretter av ansatte til korte reklamefilmer for sosiale medier), samt etablert fast samarbeid med WordPress-spesialistene Sircon AS. Selskapet Sircon tilbyr programmering av nettsteder, design av nettsteder og drift på sikre servere i Norge.

Designer Ingvild Mork er fortsatt med på laget og leverer både webdesign og utarbeider grafisk profil for selskap som ønsker å fremstå med autoritet i markedet.

Ta gjerne en kikk på nettstedene www.rekne.no, www.topptrening.no, www.bostrand.no, www.vor.nowww.more.fhs.no eller www.orstabil.no.

Vi benytter anledningen til å takke våre kunder, kontakter og samarbeidspartnere for samarbeidet så langt i 2017 og ønsker dere alle en riktig god sommer!