Høsten 2015 leverte Saga Media Service og Kib & Morits reklamebyrå nytt nettsted til VØR basert på publiseringsverktøyet Ewat CMS 7. Nettstedet inneholdt til dels omfattende skreddersøm i design og funksjonalitet.

Med modulen WasteManager har vi implementert Sorteringsguide for tips og råd om sortering av avfall. Modulen Min renovasjon fra Norkart viser Tømmekalender med tømmedatoer for alle adresser i Volda og Ørsta. Søket i Tømmekalender gir brukerne enkelt svar på når neste tømming skal skje på en gitt adresse. Du kan også laste ned app for mobil fra VØR sitt nettsted.

Pr februar 2016 jobber vi også med flere servicefunksjoner som skal øke selvbetjeningsgraden i nettstedet. Følg med på www.vor.no de nærmeste månedene.

Moduler som er levert i Ewat CMS 7 i denne løsningen er:

– PagePublisher
– NewsPublisher
– FileManager
– WebSurvey
– MailingList
– EventManager
– WasteManager

WasteManager er en skreddersydd og spesialutviklet modul i Ewat CMS 7 som styrer innholdet i Sorteringsguide. Kunde kan administrere innhold som tekst og grafikk og seksjoner for ulike typer avfall. Modulen inneholder også funksjoner for utlisting av data knyttet til steder og tider og enheter. Denne funksjonen kan benyttes med annet innhold i andre kundeløsninger.

Løsningen er levert med responsivt design som er tilpasset mobil og nettbrett. Administrasjon av Ewat CMS 7 fungerer både i Google Chrome og i MS Internet Explorer og programmet kan derfor benyttes både på pc og på mac. Opplasting av filer og dokumenter håndteres ved hjelp av dra-og-slipp og systemet er svært brukervennlig og krever derfor lite opplæring før oppstart. Søkemotorvennlige URL’er er nå standard i Ewat CMS.

Klikk her for å lese mer om publiseringsverktøyet Ewat CMS. Ta gjerne kontakt for en diskusjon om ditt prosjekt.