I februar 2019 lanserte Møre Folkehøgskule ny versjon av nettstedet www.more.fhs.no med justert design fra Ingvild Mork, kraftigere søkefunksjon, avanserte skjemaløsninger og utvidet funksjon for nyhetsbrev til ulike mottakere. Nettstedet er i sin helhet konvertert fra Ewat CMS til WordPress CMS og det er tatt vare på opprinnelige permalenker og annet innhold som har betydning for indeksering i Google sin søkemotor.

Vår samarbeidspartner Sircon Norge har utviklet skript som overfører alle data fra opprinnelig database og har programmert løsningen basert på tidligere design og justerte endringer i deler av designet. Med svært raske servere og spesielle caching-system får kunden et svært raskt og kundevennlig nettsted.

SSL-sertifikat (https) leveres nå som standard med alle våre oppgraderte og nye webløsninger. Det oppgraderte nettstedet inneholder over 1200 artikler og over 130 statiske sider for innhold. I tillegg har nettstedet et omfattende mediearkiv på nærmere 2000 foto som kilde for bildeshow og fotoalbum i løsningen.