Saga Media Service leverte i desember 2020 konvertert og oppdatert nettsted for Koppen Industrier AS i Volda. Nettstedet, basert på WordPress CMS, er selvsagt tilpasset mobil og nettbrett, og skal senere oppgraderes med nytt design, ny funksjonalitet og flere kundevennlige servicepunkt.

Saga Media Service bidrar også med vedlikehold og oppdatering av nettstedet på vegne av kunde. Det samme gjelder oppsyn med statistikk i Google Analytics, samarbeid med digital markedsfører og publisering av nyheter som tilbud og kampanjer og annonser for byggevarer.

Om selskapet: Beskrivelse av Koppen Industrier i eget nettsted «…eit byggevarefirma med fokus på nybygg og marknaden for rehabilitering. Vi er hovudleverandører til fleire store prosjekt i regionen, og er tilknytta ei rekke entreprenørar. Vi spesialdesigner også hytter, naust og garasjar som byggesett. Vår målsetting er korrekt levering til rett tid og til rett pris!

Koppen Industrier AS vart starta i 1974 av Elias Koppen, og er i dag eit blomstrande firma i Volda kommune med 19 tilsette. Som eit resultat av fokus på kvalitet, kunnskap og service, er Koppen Industrier blitt eit naturleg val for stadig fleire.«

Du finner nettstedet her: www.koppenind.no