– Vi er meget fornøyd med leveransen av oppgradert og redesignet websted, og økning i besøk og i antall søkere er meget positivt. Nå vet vi selvsagt ikke om alle disse søkerne sier ja til tilbud om skoleplass, men flere søkere ved søknadsfristen den 1. februar sammenlignet med tidligere år er et solid grunnlag for opptaket til skoleåret 2014-2015, sier rektor Odd Stenvåg.

I forbindelse med prosjektet ble visuell profil oppgradert med justering av logo, oppgradert profil i www.folkehogskole.no, i kataloger, i avisannonser, i brevmaler, på Facebook, på Youtube, på Instagram og i elevblogger.

De nye websidene er designet av designer Ingvild Mork og oppgradering av innhold, teknisk løsning og prosjekt er levert av Saga Media Service. Løsningen har responsivt design og er tilpasset mobil og nettbrett og er basert på publiseringsverktøyet Ewat CMS 6. – Sterkt økende mobiltrafikk på websidene har gjort det helt nødvendig å tilby design og innhold som fungerer på mobiltelefon og nettbrett, understreker Odd Stenvåg.

Saga Media Service leverer også webmastertjenester som sikrer at skolen har høy kvalitet i alle offisielle websteder.

Du finner mer informasjon om Møre Folkehøgskule i disse webstedene:

Klasseblogger: