Saga Media Service gratulerer Møre folkehøgskule i Ørsta med nytt nettsted og ny grafisk profil lansert den 24. januar 2023. Nettsted og profil er levert av Fantastiske Osberget i Ulsteinvik og driftes hos Tussa IKT i Ørsta. Saga Media Service har levert konsulenttjenester i innkjøpsfasen (kravspesifikasjon), underveis i utvikling av nytt nettsted (prosjektgruppe), og har også bidratt til teknisk lansering. Twoday Avento i Ørsta leverer tjenester for digital markedføring til Møre folkehøgskule. Plattform for nettstedet er WordPress CMS.

Fokus i det nye nettstedet er vekt på visuell presentasjon av skolens linjetilbud og enkel prosess for å søke om elevplass. Nytt av året er også mulighet for å velge en kombinasjon av to ulike halvår som til sammen blir et helt studieår. Osberget av utviklet en ny linjevelger som også summerer opp kostnadene for valget man gjør.

Om Møre folkehøgskule (fra nettstedet): «Møre folkehøgskule i Ørsta er frilynd og har vanlegvis kring 100 elevar. Elevane har ulik bakgrunn og kjem frå heile landet (og av og til frå utlandet også!) Med perfekt lokalisering midt i Sunnmørsalpane, har vi ein skule som er prega av mykje aktivitet og (lange) utanlandsreiser. Same kva som driv deg eller kva du trur på, ønskjer vi å ta imot deg og saman skal vi skape eit år du aldri vil gløyme!»

Du finner nettstedet her: www.more.fhs.no