Saga Media Service og reklame- og designselskapet Kib & Morits AS vant sammen anbudskonkurransen for utvikling av nytt nettsted for VØR i februar 2015. Konsept og design er utviklet av Kib & Morits mens teknisk implementering og utvikling av spesialløsninger er levert av Saga Media Service i samarbeid med Antera Norge AS som utvikler og leverer Ewat CMS.

Leveransen er basert på publiseringsverktøyet Ewat CMS 7 og inkluderer til dels omfattende skreddersøm i design og av funksjonalitet som Sorteringsguide og Tømmekalender. Søket i Tømmekalender gir brukerne enkelt svar på når neste tømming skal skje på en gitt adresse i Volda eller Ørsta.

Daglig leder i Volda og Ørsta Reinhaldsverk (VØR), Petter Bjørdal, forteller om stor konkurranse for å sikre seg oppdraget. – Det meldte seg fem tilbydere, både nasjonale, regionale og lokale. Jeg synes det er hyggelig når lokale selskap når opp, både når det gjelder kvalitet og pris. Vi er godt fornøyd med resultatet, og håper også at innbyggerne i Volda og Ørsta vil være det, sier Bjørdal.

Moduler som er levert i Ewat CMS 7 i denne løsningen er:

– PagePublisher
– NewsPublisher
– FileManager
– WebSurvey
– MailingList
– WasteManager

WasteManager er en skreddersydd og spesialutviklet modul i Ewat CMS 7 som styrer innholdet i Tømmekalender og Sorteringsguide. Kunde kan administrere innhold som kjøreruter, gate- og stedsadresser og henting av ulike avfallstyper med tilhørende kalenderhendelser.

Løsningen er levert med responsivt design som er tilpasset mobil og nettbrett. Administrasjon av Ewat CMS 7 fungerer både i Google Chrome og i MS Internet Explorer og programmet kan derfor benyttes både på pc og på mac. Opplasting av filer og dokumenter håndteres ved hjelp av dra-og-slipp og systemet er svært brukervennlig og krever derfor lite opplæring før oppstart. Søkemotorvennlige URL’er er nå standard i Ewat CMS.

Klikk her for å lese mer om publiseringsverktøyet Ewat CMS. Ta gjerne kontakt for en diskusjon om ditt prosjekt.

Saga Media Service takker for oppdraget og samarbeidet i prosjektperioden og ønsker VØR lykke til med nytt nettsted på www.vor.no.

Bilde: Tirsdag 1.9.2015 kunne Volda og Ørsta Reinhaldsverk (VØR) lansere nytt nettsted. På bildet ser vi fra venstre Edle Holmin (VØR), Didrik Morits Hallstrøm (Kib & Morits), Line Kibsgaard Sjøhelle (Kib & Morits), Per Lund (Saga Media Service) og Petter Bjørdal (VØR). Foto: Petter Sandvik, VØR.