Saga Media Service har i samarbeid med designer Ingvild Mork oppdatert og systematisert selskapets grafiske profil for nettsted, arbeidsbiler, annonseflater, reklameskilt og trykksaker. Nettstedet, basert på WordPress CMS, er selvsagt tilpasset mobil og nettbrett og kan lett utvides med mer avansert funksjonalitet. Presentasjonen av selskapets produkter og tjenester er kraftig forbedret sammen med en rekke nye foto gjennom hele løsningen (Humberset Foto).

Om selskapet: Egset Ventilasjon leverar profesjonelle ventilasjonsløysingar til næringsverksemd, offentlege institusjonar og private hushald. Produkt og tenester er mellom anna: ventilasjonsanlegg, varmepumper, kjølerom- og fryserom, service/reparasjon og tilbehør til levert utstyr, samt betongsaging og kjerneboring.

Egset Ventilasjon held til i Furene industriområde i Volda kommune og har sidan oppstarten i 1998 bygget opp eit breitt kompetansefelt innan ventilasjonsløysingar for næringsverksemd, offentlege institusjonar og private heimar. Egset Ventilasjon har 13 tilsette og har sunn økonomi.

Du finner nettstedet her: www.egset.no

PS: Siden sommeren 2017 har vi også oppgradert nettstedene for www.topptrening.no og www.orstabil.no til mobilvennlig versjon basert på WordPress CMS. Nettstedene har fått utvidet funksjonalitet med blant annet nytt bildeshow på forsiden, egen modul for visning av ansatte og drift på nye servere for raskere respons.

Vi har også oppgradert nettstedet til elektroinstallatør Aasebø & Ulvestad i Volda med Elfag sin nye mobilvennlige plattform. Ta en kikk da vel!