Det er i dag flere alternativ på markedet innenfor publiseringsløsninger og det kan være vanskelig å skille disse fra hverandre. Vi pleier å si Ewat CMS er mer avansert enn løsninger som WordPress og Drupal og mer brukervennlig og rimeligere i drift en for eksempel EPIServer.

Ewat CMS (CMS = Content Management System), på norsk publiseringsverktøy for nettsteder, har vært under utvikling i Norge siden 2001. Vår partner Antera Norge AS eier og utvikler Ewat CMS. Argumentene for å velge Ewat CMS er de samme da som nå:

Brukervennlig administrasjon

Vi mener brukervennlighet = kvalitetssikring. Derfor setter vi dette alltid i høysetet og er stolte av å utvikle det vi mener er markedets beste kombinasjon av brukervennlighet og avansert funksjonalitet. Man kan enkelt endre innhold ved å dra og slippe sider og artikler i strukturen. Opplasting av filer foregår også med dra-og-slipp.

Kraftig plattform

For å kunne ferdigstille en fantastisk webløsning bør man ha et godt utgangspunkt. EWAT CMS består av 15 standardmoduler med funksjonalitet som avansert artikkelpublisering, artikkelunivers (relaterte artikler), full rollestyring, automatiske nyhetsbrev, kalenderfunksjoner, ekstra nøkkelord på artikler, bildegalleri, automatisk avspilling av video og mye mer.

Spesialtilpasninger

Skal man ha en bedre nettside en konkurrentene og/eller utvikle det perfekte nettsted så må man ha mulighet til å tilpasse. Alt! Når man implementer Ewat CMS er det ingen begrensninger på hvilke elementer som kan tilpasses både visuelt og funksjonelt. I motsetning til mange malbaserte løsninger kan man få det akkurat som man vil i Ewat CMS.

Skalérbar og kostnadseffektiv

Når man bestemmer seg for en ny publiseringsløsning er det viktig å kunne tenke langsiktig. Med Ewat CMS betaler du kun for funksjonalitet du har bruk for og det er lett å administrere flere nettsteder med ulikt design i samme administrasjon. Løsningen har ingen begrensninger på antall sider eller brukere knyttet til lisens.

La deg inspirere av disse nettstedene: www.leikeland.no / www.more.fhs.no / www.rekne.no

Linker til produkt og leverandør: www.ewat.no / www.antera.no

Saga Media Service hjelper deg på nett sammen med kompetente partnere. Ta kontakt for en samtale.